150 ROTIRI GRATUITE

LA SHINING CROWN
FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ


100% Bonus de Bun Venit

1
Te înregistrezi pe Betano
și verifici contul
2
Faci o primă depunere 
și alegi Bonus pentru
Prima Depunere - Sport 
3
Primești Bonus 100%
până la 500 Lei
imediat după depunere
* Se aplică Termene și Condiții 
TERMENE ȘI CONDIȚII
100% Bonus de Bun Venit

Cum iei bonusul, pas cu pas:-> 1. Efectuează prima depunere pe Betano și alege Bonus pentru Prima Depunere - Sport pentru a fi eligibil pentru bonusul cu o valoare de 100% din valoarea primei tale depuneri. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei.

-> 2. Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau sporturi virtuale (verifică mai jos termenii 5,7,8 și 9). Activitatea la jocurile virtuale nu contribuie la rulaj. De exemplu, dacă depui 100 lei, vei primi 100 lei bonus, ceea ce duce suma la 200 lei și va trebui să plasezi (să rulezi) pariuri cu mize în valoare totală de 1.000 de lei la pariuri sportive și/sau virtuale.

-> 3. Atunci când accepți un Bonus la Prima Depunere - SPORT în contul tău și atât timp cât acesta rămâne activ, toate pariurile pe care le plasezi vor fi plasate într-un raport 50/50 (pariul ia în considerare jumătate din fiecare sold, real și bonus). De asemenea, și în aceeași proporție, câștigurile pe care le obții se vor reflecta în contul tău de jucător, în soldul real și bonus. Atunci când plasezi un pariu cu valoarea totală a ambelor solduri, câștigurile vor fi reflectate proporțional cu valorile fiecărui sold care a contribuit la pariu. Plasarea pariurilor cu Bonusul pentru Prima Depunere - Sport la jocurile din secțiunile Cazinou sau Cazinou Live nu este permisă. Îți poți folosi propriile fonduri pentru a juca la jocurile excluse din regula de bonus, însă acest lucru va duce la anularea bonusului primit. În cazul în care banii din soldul de Bonus au fost folosiți pentru plasarea pariurilor, va trebui să îndeplinești condițiile de rulaj înainte de a putea trimite o cerere de retragere. Orice cerere de retragere realizată înainte de finalizarea rulajului obligatoriu va avea ca rezultat anularea automată și irevocabilă a Bonusului, alături de anularea oricăror altor oferte legate de Bonusul de prima depunere și a altor profituri rezultate din oferta curentă. Exemplu: Deții în cont suma de 60 lei (30 lei din prima depunere și 30 lei Bonus). Plasezi primul tău pariu în valoare de 60 lei (30 cash și 30 Bonus) și câștigi 300 lei. Astfel, câștigul va fi distribuit proporțional în soldul tău: 150 lei în cash (care pot fi retrași oricând) și 150 lei ca bonus. Dacă vei realiza o retragere înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 150 lei. Pentru a monitoriza soldul personal și a verifica proporția de bani cash și bonus, dă click pe soldul tău din meniul de sus al ecranului.

-> 4. Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive/virtuale cu cote mai mari de 1,65. Pentru a monitoriza suma rămasă de rulat în vederea disponibilizării bonusului, accesează Contul de joc cu un click pe numele tău de utilizator. Din fereastra pop-up care apare, alege de pe coloana din stânga "Promoții > Promoții active" și poți vedea calculul rulajului tău.

-> 5. Pariurile cu MegaCote: Biletele de pariere care includ evenimente cu cote MegaCote nu se iau în considerare în calculul de rulaj al Bonusului. Toate pariurile la care s-a folosit Cash Out nu vor fi luate în considerare pentru calculul rulajului.;

-> 6. Calculul rulajului se realizează la momentul stabilirii pariurilor și nu în timpul plasării acestora. Pariurile contradictorii nu vor conta pentru calculul rulajului ofertei. Același lucru este valabil și pentru următoarele piețe de pariere: șansă dublă și scor corect (indiferent de sport), pariurile pe handicap (fotbal, rugby, handbal, hochei și fotbal american), pariurile pe diferența de scor (fotbal, hochei și baseball) și nici cele pe piețe asiatice, indiferent de sport sau eveniment. Kaizen își rezervă dreptul de a anula în orice moment orice bonus și de a reține toate bonusurile (sumele de bonus și profiturile rezultate din utilizarea bonusurilor) din orice cont care este considerat că încearcă să abuzeze de condițiile de Bonus prin plasarea pariurilor contradictorii sau pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj al bonusului.

-> 7. Pariurile anulate, pariurile pe competițiile sau meciurile anulate, pariurile pe participanții care nu au concurat în cadrul unui eveniment sau pariurile pe evenimentele sportive care, indiferent de motiv, se stabilesc ca nule nu sunt incluse în calculul rulajului.

-> 8. Bonusul pentru Prima Depunere - Sport nu poate fi folosit în secțiunile Cazinou și/sau Cazinou Live, iar pariurile din acele secțiuni nu sunt luate în calcul pentru finalizarea rulajului. Îți poți folosi propriile fonduri pentru a juca la jocurile excluse din regula de bonus, însă acest lucru va duce la anularea bonusului primit.

-> 9. Au dreptul la primirea Bonusului doar clienții noștri rezidenți în România. În cazul în care ești cetățean român, dar te afli în altă țară și nu ai încasat suma de Bonus în mod automat, te rugăm să contactezi Serviciul Relații Clienți.

-> 10. Din momentul în care Bonusul pentru Prima Depunere-Sport este activat, clienții noștri trebuie să urmeze cerințele de rulaj așa cum sunt descrise în cadrul ofertei (Termenul 3). În cazul în care cerințele de rulaj și/sau perioadele de timp prevăzute nu sunt îndeplinite așa cum sunt descrise în ofertă, atunci orice sumă rămasă în cont, provenită din bonus, va fi pierdută automat.

-> 11. Din momentul activării bonusului, clientul are la dispoziție 90 de zile să completeze cerințele de rulaj. În cazul în care trec cele 90 de zile, orice sumă rămasă din bonus este automat pierdută.

-> 12. Depunerile făcute cu Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru această ofertă. Clienții care au primit bonusurile după depuneri prin metodele de plată Paysafecard nu pot depune cu ajutorul Skrill sau Neteller, decât dacă realizează înainte o retragere a unei sume cel puțin egale cu cea depusă inițial prin Paysafecard, într-un cont bancar pe care sunt titulari de drept sau cum consideră Kaizen la acel moment.

->13. Această ofertă nu poate fi combinată cu vreo altă ofertă destinată noilor clienți. Atunci când un client a beneficiat de o altă ofertă după înregistrare sau de o ofertă pentru primul pariu sau prima depunere pe Kaizen, acesta nu mai este eligibil să primească acest Bonus. În cazul în care Kaizen are suspiciuni și/sau detectează metode de Joc Incorect (condițiile de Joc Incorect sunt descrise mai jos), Kaizen poate descalifica orice cont de la primirea Bonusului de primă depunere-Sport și poate reține retragerile și/sau confisca câștigurile și/sau închide contul.