Jetoane de Aur, Rotiri și Pariuri Gratuite
fără condiții de rulaj

O NOUĂ OFERTĂ ÎN FIECARE ZI!

1
Te înregistrezi
(durează 3 minute)
2
Te înscrii în Calendarul de Iarnă
(finalizezi Misiunea Zilei)
3
Profiți de ofertele fără rulaj
(din Calendarul de Iarnă)
4

Title

*Se aplică Termene și Condiții

1. Pentru a lua parte la promoție este necesară înscrierea. Odată ce ai optat să participi la Calendar, poți participa la toate etapele din perioada promoției.

2. Fiecare promoție din Calendar este formată dintr-un număr de Etape care sunt active pe baza unui interval de timp specificat. Etapele nu se suprapun. Fiecare Etapă constă în mai multe oferte.

3. Fiecare Etapă are un Obiectiv al Etapei. Pentru a atinge obiectivul etapei, clientul trebuie să finalizeze un anumit număr de oferte disponibile în cadrul etapei. Dacă îndeplinește obiectivul etapei, clientul va primi recompense suplimentare pentru etapă și o cheie de etapă.

4. Pentru ca o ofertă să fie considerată ca fiind finalizată și să conteze pentru Obiectivul Etapei, toate condițiile trebuie să fie îndeplinite în intervalul de timp specificat.

5. O ofertă este considerată finalizată în vederea atingerii Obiectivului de etapă în funcție de tipul acesteia. O ofertă Misiune necesită o finalizare efectivă, în timp ce restul ofertelor disponibile necesită doar optarea pentru acestea. Exemple:

a. O ofertă Misiune pentru pariuri sportive este considerată Eșuată, dacă clientul nu îndeplinește la timp obiectivul Misiunii. Această ofertă va fi considerată Eșuată și pentru Obiectivul Etapei

b. O ofertă de Misiune Cazinou este considerată Finalizată, dacă clientul îndeplinește la timp obiectivul Misiunii. Această ofertă va fi considerată încheiată și pentru Obiectivul Etapei

c. O ofertă de Turneu este considerată Încheiată pentru Obiectivul Etapei dacă clientul optează pentru aceasta.

d. O ofertă Cashback este considerată Finalizată pentru Obiectivul Etapei dacă clientul optează pentru ea.

6. Fiecare etapă are o cheie de etapă care trebuie colectată. După ce colectează toate Cheile de etapă, clientul deblochează o "Recompensă calendaristică" suplimentară până la sfârșitul ultimei etape. ''Recompensa de calendar'' va fi împărțită în mod egal între toți utilizatorii care vor colecta toate Cheile de etapă. Premiul în bani va fi creditat în termen de 48 de ore de la sfârșitul ultimei Etape.

7. Recompensele de Etapă și de Calendar pot fi premii în bani, jetoane de pariuri sportive (Full Bet, Free Bet), jetoane de cazinou (Free Spins, Golden Chips) premii bonus cu o cerință de pariere sau chiar și premii non-cash, cum ar fi bilete la meciuri, tricouri ale clubului, dispozitive electronice etc. Premiile de Etapă/Calendar vor fi creditate instantaneu la expirarea Etapei. Dacă apare vreo problemă tehnică, recompensele vor fi creditate în termen de 48 de ore.

8. Kaizen își rezervă dreptul de a anula o ofertă în orice moment și/sau de a deduce recompensele sale și orice câștiguri rezultate din utilizarea recompenselor, din orice cont care se consideră că încearcă să ocolească termenii de mai sus împotriva pariurilor pe rezultate contradictorii pentru a îndeplini ofertele.

9. Termenii, premiile sau disponibilitatea ofertelor pot varia în funcție de diferite conturi, la discreția exclusivă și absolută a Kaizen.

10. Kaizen își rezervă dreptul de a solicita finalizarea procesului de verificare a contului unui membru, pentru a i se permite să participe la promoția Calendar și/sau pentru a fi eligibil pentru recompensele sale. În cazul în care Procesul de verificare nu este finalizat într-un interval de timp rezonabil, Kaizen își rezervă dreptul de a exclude contul respectiv de la oricare dintre recompensele Calendarului.

11. Promoția Calendar este destinată jucătorilor în scopuri de divertisment. În cazul în care un membru sau un grup de membri a încălcat sau a încercat să încalce oricare dintre Termenii Calendarului sau dacă încearcă să exploateze Calendarul, pentru a obține câștiguri garantate prin arbitraj sau în alt mod, Kaizen își rezervă dreptul de a închide toate conturile implicate, de a anula Calendarul și de a deduce orice recompense și câștiguri obținute din acestea.

12. Toate Calendarele sunt supuse Termenilor și Condițiilor corespunzătoare care sunt puse la dispoziția membrilor noștri prin intermediul site-ului nostru și sunt limitate la unul pe persoană, familie, adresă de domiciliu, adresă de e-mail, număr de telefon, același număr de cont de plată (de exemplu, card de debit sau de credit, cont Skrill etc.), precum și un telefon mobil, o tabletă sau un dispozitiv informatic, de exemplu, un PC de bibliotecă publică sau un PC la locul de muncă. Kaizen își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea oricărui Calendar pentru orice client sau grup de clienți în orice moment și la discreția sa unică și absolută. Calendarele se aplică numai membrilor care au depus numerar în Kaizen.

13. În cazul în care vreun termen al ofertei este încălcat sau există dovezi ale unei serii de pariuri de la un client sau grup de clienți care, datorită unui bonus de depunere, unui pariu gratuit sau oricărei alte oferte promoționale, au dus la un rezultat profitabil garantat pentru membru, indiferent de rezultat, Kaizen își rezervă dreptul de a solicita returnarea bonusului acestor pariuri și este la discreția sa exclusivă să deconteze aceste pariuri la cotele corecte, să anuleze Pariurile Gratuite sau să anuleze orice pariu care a fost finanțat parțial sau în întregime de un bonus de depunere. În plus, Kaizen își rezervă dreptul de a solicita dovezi suficiente privind identitatea membrului, înainte de a credita orice bonus, pariu gratuit sau ofertă în contul membrului.

14. Kaizen își rezervă dreptul de a modifica termenii ofertei sau de a o retrage în orice moment, fără explicații sau notificare prealabilă, precum și de a revoca/anula recompensele creditate clienților și/sau orice profit rezultat din acestea, din cauza unei erori tehnice sau de altă natură.

15. Se aplică Termenii și condițiile generale, Termenii și condițiile bonusurilor și regulile de pariere ale Kaizen.